Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اقتصادنیوز، رصد بازار خودروهای پرتیراژ داخلی در ابتدای پاییز به نسبت میانه تابستان از رشد ۷ تا ۱۲ درصدی حکایت دارد. ارزیابی قیمت این خودروها در بازار بیانگر آن است که با شروع شهریورماه رشد قیمت خودرو تا حدودی متوقف شد.

تیبا صندوق دار رکورددار شد

براساس رصد بازار خودرو بالاترین رشد قیمت در ۵ هفته اخیر به خودرو تیبا صندوقدار رسیده و رشد ۵۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ درصدی قیمت برای این محصول ثبت شده است.

پیش‌بینی قیمت خودرو در پاییز؛ سه دلیل گرانی خودرو | شانس برنده شدن در قرعه کشی‌های خودرویی چقدر است؟

 در این دوره زمانی شاهد افت قیمت خودرو در بازار بودیم، اما این روند چندان دوام نیاورد و در دومین هفته شهریورماه روند صعودی بازار خودرو از سرگرفته شد؛ بطوریکه در دومین هفته شهریورماه نسبت به هفته قبل بالاترین رشد قیمت برای سمند LX با رشد ۱۵ درصدی ثبت شد و پژو ۲۰۶ صندوقدار و تیبا صندوقدار با رینگ فولادی با رشد ۹ درصدی قیمت کمترین رشد را ثبت کردند.

کمترین رشد قیمت به نام کدام خودرو ثبت شد؟

روندی که در سومین هفته شهریورماه شکل معکوس به خود گرفت و  بازار خودرو رشد صعودی قابل توجهی را ثبت کرد، بطوریکه پژو ۲۰۶ صندوقدار که در دومین هفته شهریورماه در میان خودروهای قرار داشت که کمترین رشد قیمت را ثبت کرده بودند در سومین هفته رشدی ۳۸ درصدی را تجربه کرد و به این طریق رکورددار افزایش قیمت خودروهای پرتیراژ در بازار را از آن خود کرد، دومین رشد قیمت در هفته سوم شهریورماه نیز به خانواده پژو ۲۰۶ رسید و تیپ پنج این خودرو رشدی ۳۳ درصدی را ثبت کرد.

بازار خودرو همچنین نشان‌دهنده آن است که روند صعودی قیمت خودرو در آخرین هفته شهریور تا حدودی کند شد و در این هفته برخی از خودروهای خانواده پراید ثبات قیمت را ثبت کردند و سایر محصولات نیز رشد پنج تا هفت درصدی داشته‌اند. اما در هفته اول مهرماه سیر صعودی قیمت به بازار خودرو بازگشت و سمند سورن در این هفته رشدی ۳۰ درصدی را ثبت کرد.

آخرین وضعیت بازار خودرو | خودروی کف بازار از ۱۰۰ میلیون گذشت کد خبر 552692 برچسب‌ها خودرو - ایرانی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خودرو ایرانی هفته شهریورماه بازار خودرو قیمت خودرو کمترین رشد رشد قیمت ثبت شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۲۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی

مصطفی دارایی نژاد در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر پیش‌بینی‌های قبلی، قیمت هرکیلو گوجه فرنگی در میدان مرکزی نسبت به هفته  قبل ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش یافته است.

او قیمت کنونی هرکیلو گوجه فرنگی مرغوب در میدان مرکزی را ۱۵ تا ۱۷ هزارتومان و گوجه فرنگی معمولی را ۱۰ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون بالای ۴ هزارتن گوجه فرنگی در شیراز کشت شده که براین اساس کمبودی در عرضه نداریم و تنها به سبب بارندگی  و تاخیر در برداشت، قیمت با نوساناتی در بازار روبرو می‌شود.

دارایی نژاد با بیان اینکه عرضه پیاز بندرعباس روبه اتمام است، افزود: هم اکنون پیاز دزفول بدست آمده است و برآورد می‌شود که بازار پیاز در ماه آینده به تعادل برسد.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان قیمت کنونی هرکیلو پیاز دزفول را ۱۴ تا ۱۵ هزارتومان و پیاز بندرعباس را ۱۸ تا ۲۲ هزارتومان اعلام کرد و افزود: در بازار خرده فروشی با احتساب حداکثر ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید عرضه شود.

او با اشاره به علل نابسامانی بازار محصولات کشاورزی گفت: تا زمانیکه الگوی کشت به طور کامل اجرا نشود، نابسامانی‌ها در بازار ادامه دارد. به رغم گذشت ۳ سال از شعار اجرای مصوبه الگوی کشت، اما تاکنون ۳۰ درصد آن اجرا شده است.

دارایی نژاد ادامه داد:با اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت، برنامه ریزی تولید با احتساب مصرف داخل انجام می‌شود و از طرفی ۱ تا ۱.۵ میلیون تن محصول بیشتری به منظور برنامه ریزی صادرات باید تولید شود.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان گفت: ایران به سبب اقلیم چهار فصل جزء معدود کشور‌هایی است که می‌تواند صادرات داشته باشد، اما متاسفانه در برخی مواقع به سبب اتخاد تصمیمات خلق الساعه به بهانه تنظیم بازار، صادرات ممنوع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • چه رازی پشت تورم ۳۱ درصدی مخفی شده است؟
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟